search

GASPARI NUTRITION MyoFusion Advanced 1814gr

66.90

H GASPARI NUTRITION MyoFusion Advanced 1814gr περιέχει στο μιγμα της υδρολυμένη isolate whey για άμεση απορρόφηση ενώ φυσικά έχει και καζεΐνη ως αργή πρωτεΐνη

FacebookLinkedin

GASPARI NUTRITION MyoFusion Advanced 1814gr

  • 25γρ πρωτεΐνης άνα 1 σκουπ (38γρ)
  • 48 σκουπ ανά συσκευασία
  • Ποσοστό πρωτείνης 65%
  • Μόνο 5 γρ υδατάνθρακας ανά σκουπ και από αυτά 1 ζάχαρα.
  • Whey Protein Concentrate, Milk Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, Micellar Casein, Whey Protein Hydrolysate
  • Απίστευτη γεύση
  • Άμεση διαλυτότητα
  • Χωρίς λακτόζη
  • Ισχυρή δόση αμινοξέων (Taurine, Glycine, L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine)

 

Ποια η διαφορά της με την Myofusion ELITE;;
H GASPARI NUTRITION MyoFusion Advanced 1814gr περιέχει στο μιγμα της υδρολυμένη isolate whey για άμεση απορρόφηση ενώ φυσικά έχει και καζεΐνη ως αργή πρωτεΐνη. Επίσης έχει τρομερή γεύση η νέα σύνθεση.

GASPARI NUTRITION MyoFusion Advanced είναι μια επαναστατική σύνθεση με 25 γραμμάρια από ένα ισχυρό μίγμα από τέσσερις πηγές πρωτεϊνη   με υπέροχη γεύση. Η πρωτεΐνη είναι ο θεμέλιος λίθος της διατροφής σας και βοηθά στην υποστήριξη αποκατάστασης και για να χτίζετε γραμμωτούς μύες . H GASPARI NUTRITION MyoFusion Advanced έχει εξαγγελθεί ως μία από τις καλύτερες πρωτεΐνη σκόνες σε όλο τον κόσμο και είναι μια εξέλιξη του κλασική και διαχρονική. Απολύτως καταπληκτικη, αποδίδει 25 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά σέσουλα με προστιθέμενα BCAA.

Ξέρετε πώς ρολάρουμε. Σχηματίζουμε τα προϊόντα για τα άτομα σαν κι εσένα που  παιρνουν το σώμα τους στα σοβαρά. Τελευταία ελέγξαμε, εκπαιδευμένο αθλητή που χρησιμοποιούσε Gaspari προϊόντα διατροφής και είναι σε ένα πρόγραμμα γεύμα διάστημα 3 έως 4 ώρες. Για το λόγο αυτό, η GASPARI NUTRITION MyoFusion Advanced παραδίδει μόνο το υψηλότερο και πιο νόμιμα βιοδιαθέσιμη πρωτεΐνη στην ύπαρξη – γρήγορη και αργή! Αυτό επιτρέπει για μια μεγαλύτερη πισίνα διαρκή αμινοξύ για τη στήριξη της ανάκαμψης πέρα από το χρόνο για το εκπαιδευμένο αθλητή που αναζητά ένα σκληρό χτύπημα, ultra-βιοδιαθέσιμο χρησιμότητα πρωτεΐνη για χρήση από το πρωί να νύχτα και ημέρα σε ημέρα έξω, τίποτα δεν θα υποστηρίξει της διατροφικές σας ανάγκες όπως MyoFusion Advanced.

Η ανώτερη σε γεύση τεχνολογία πίσω από αυτόν τον τύπο superfood εξασφαλίζει ότι θα αναμένω στο πόσιμο MyoFusion Advanced κάθε φορά. Είστε έτοιμοι για την απόλυτη γευστική εμπειρία; Σκεφτήκαμε έτσι. Οικοδόμηση εμπιστοσύνης. Οικοδομήσουμε δύναμη. Χτιστείτε.

*Αυτό το προϊόν, συστήνεται για κατανάλωση μόνο από υγιείς αθλητές ή ασκούμενους, ηλικίας άνω των 18 ετών. Πριν ξεκινήσετε την χρήση, απευθυνθείτε στο γιατρό ή τον γυμναστή σας.

Αν βρίσκεστε σε περίοδο εγκυμοσύνης ή θηλασμού ή υποφέρετε από κάποια χρόνια ή περιοδική πάθηση, μην προχωρήσετε σε χρήση του σκευάσματος, παρά μόνο μετά από έγκριση του γιατρού σας.

 

Βάρος 1.814 g
Brand

Μέγεθος

Δοσολογία

Αναμείξτε 1 scoop με 150-250ml νερό και πάρτε οπωσδήποτε 1 φορά μετά την προπόνηση και άλλη μία κατά τη διάρκεια της ημέρας

Γεύση

Chocolate, Vanilla