Παραγγελίες : 2102754443, 693 2815897 Αγίου Γεωργίου 49, Νέα Ιωνία
Δωρεαν μεταφορικα για όλουσ για παραγγελίες πάνω από 40€

Αποστολές

Παραλαβή Εμπορευμάτων: Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα Muscleattack Αγίου Γεωργίου 49, Νέα Ιωνία, ΤΚ:14234, Αθήνα.
Παράδοση: Για προϊόντα με ένδειξη: “Άμεση παραλαβή – Παράδοση 1 έως 3 ημέρες”, η παράδοση πραγματοποιείται σε 1-3 εργάσιμες το αργότερο. Για προϊόντα με ένδειξη: “Κατόπιν παραγγελίας”, η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών. Σε κάθε περίπτωση και για άμεση ενημέρωση σχετικά με την διαθεσιμότητα ο πελάτης μπορεί να ενημερώνεται σχετικά στο 2102754443.
Κόστος παράδοσης: 0 €

Αποστολές Εμπορευμάτων

α) Με Ταχυμεταφορές ELTA Courier <Πόρτα-Πόρτα>/Γενική Ταχυδρομική
Οι παραγγελίες με μέγιστο βάρος έως 12kg αποστέλλονται με ELTA Courier Πόρτα-Πόρτα ή με Γενική Ταχυδρομική σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, με δυνατότητα αντικαταβολής. Τα έξοδα αποστολής είναι 2,50ευρώ για όλες τις παραγγελίες έως και 39,90ευρώ και έως 12kg σύν 1.5ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό και δωρεάν για παραγγελίες των 39,90 ευρώ και άνω.

Για παραγγελίες άνω των 12κιλών η αντικαταβολή μετρητών δεν είναι εφικτή και είναι απαραίτητη η προπληρωμή της παραγγελίας με κάποιον από τους τρόπους εξόφλησης εμπορευμάτων της εταιρείας μας (τραπεζική κατάθεση ή χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας)

β) Με ίδια μέσα
Για παραγγελίες συμπληρωμάτων διατροφής άνω των 12kg ή/και οργάνων γυμναστικής, εντός Αθηνών, η παράδοση μπορεί να γίνει με ιδία οχήματα της εταιρείας μας σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης από τον εκάστοτε υπεύθυνο του τμήματος παραδόσεων. Ισχύει και η δυνατότητα αντικαταβολής ή εξόφλησης της παραγγελίας στους μεταφορείς – συνεργάτες μας κατά την παράδοση. Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν για συμπληρώματα διατροφής καθώς και για όργανα γυμναστικής.

γ) Με πρακτορεία – εταιρείες μεταφορών
Για παραγγελίες συμπληρωμάτων διατροφής άνω των 12kg ή/και οργάνων γυμναστικής εκτός Αθηνών, οι αποστολές των εμπορευμάτων (ανεξαρτήτου βάρους) γίνονται με εταιρείες μεταφορών. Η χρέωση μεταφορικών είναι 3€ για παραγγελίες έως 12kg σύν 1.5ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Απαραίτητη προϋπόθεση η προπληρωμή τους με κάποιον από τους τρόπους εξόφλησης εμπορευμάτων της εταιρείας μας (τραπεζική κατάθεση ή χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας).

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να αποσταλεί η παραγγελία καθ’ υπόδειξη της μεταφορικής εταιρείας, τα έξοδα αποστολής καταβάλλονται στην μεταφορική κατά την παράδοση, χωρίς να συμμετέχει στη διαμόρφωση τους η ΚΑΝΤΖΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ. Ενδεικτικά, κατόπιν έρευνας σε δεκάδες εταιρείες μεταφορών, τα έξοδα αποστολής σε διάφορες περιοχές της επικράτειας, συνοψίζονται κατά μ.ο. στον παρακάτω πίνακα:

*Οι τιμές αναφέρονται για παραλαβή των εμπορευμάτων από τα γραφεία της μεταφορικής. Για παράδοση στο χώρο του πελάτη, αυξάνονται ανάλογα τις ιδιαιτερότητες του κάθε προορισμού.