Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Tο ηλεκτρονικό κατάστημα www.muscleattack.gr προβάλει και διαθέτει τα προϊόντα μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής ατομικής εταιρείας «ΚΑΝΤΖΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ», με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. : 068055803000, που εδρεύει στην Αγίου Γεωργίου 49, Νέα Ιωνία, ΤΚ:14234, Αθήνα στην Ελλάδα (Α.Φ.Μ: 069426500 / Δ.Ο.Υ Νέας Ιωνίας).

Σας συμβουλεύουμε να ενημερωθείτε για τους όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΚΑΝΤΖΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.muscleattack.gr

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.muscleattack.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Περιεχόμενο

Η Εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης/κατάργησης ή αλλαγής τιμής των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος χωρίς προειδοποίηση.

 Δηλώσεις Πελάτη

Ο Πελάτης εγγυάται για την εγκυρότητα των πληροφοριών που παραθέτει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Παράλληλα αναλαμβάνει την ευθύνη για την κάλυψη οποιασδήποτε ζημιάς μπορεί να προκληθεί στην εταιρία μας και στο κατάστημά μας, από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του λογαριασμού του Πελάτη από μη εξουσιοδοτημένα από τον Πελάτη άτομα.

Προσωπικά Δεδομένα.

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών μας, χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την εταιρία μας για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων, καθώς και την διαβίβασή του σε συνεργαζόμενες με την Εταιρία μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και την διαβίβασή τους σε συνεργαζόμενες με την Εταιρία μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών καθώς και για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97). Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης που αφορά στην επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ.2102754443, email: info@muscleattack.gr.

Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη- πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.
Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους λαμβάνοντας την ευκαιρία από την κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο κατάστημα μας, απευθύνονται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Επίσης τα άτομα που προχωρούν σε παραγγελία από το κατάστημά μας, δεν επιτρέπεται να βρίσκονται σε κύηση, γαλουχία ή σε φαρμακευτική αγωγή για οποιαδήποτε πάθηση, προκειμένου να μπορούν να καταναλώνουν αυτά τα προϊόντα.

Οι εκπτώσεις, οι προσφορές, τα εκπτωτικά κουπόνια και οι εκπτωτικές κάρτες δεν ισχύουν για τα προϊόντα του καταστήματος τα οποία βρίσκονται ήδη σε προσφορά ή έκπτωση.
Το κατάστημα μας δεν φέρει καμιά ευθύνη στην απροειδοποίητη αλλαγή των συστατικών αλλά και των συσκευασιών των προϊόντων. Γι αυτό ζητάμε τον άμεσο έλεγχο τους με την παραλαβή τους, ο οποίος γίνεται με ευθύνη του πελάτη.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας στην Ιστοσελίδα, το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης του τηλεφωνικού αριθμού ή/και διεύθυνσης email του πελάτη, ώστε να είναι εφικτή η επικοινωνία με την εταιρεία κούριερ κατά την παράδοση. Παραγγελίες με τηλεφωνικούς αριθμούς που έχουν φραγή εισερχομένων κλήσεων/ που δεν αντιστοιχούν σε συνδρομητή/ που είναι λανθασμένοι, δεν θα εκτελούνται από το κατάστημα μέχρι να υπάρξει επικοινωνία από τον πελάτη και διάθεση των σωστών στοιχείων.

Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.